índex | índice | navegació                                                 barcelona review #13

ARXIUS: Dídac P. Lagarriga     1 de 4

arxiu.gif (3024 bytes)

 

Foto 11.

Dues persones amb un carret buit pasant per la secció d'higiene d'un supermercat.

 

Tens un cosí d'onze anys, encara que això no deu importar a ningú. Potser millor explicar que l'altre dia vas trobar feina en un supermercat i que, només començar, uns imbècils van atracar la caixa on tu feies pràctiques. Sí, millor aquesta història de l'aventureta que la tonteria del teu cosí d'onze anys que li agrada mirar com caga la seva mare. O sigui, la teva tia.

No vas reaccionar, encara no sabies com s'obria la caixa i et van partir el llavi. Qui sap si en aquell mateix moment el teu cosí veia com sa mare s'eixugava la merda. Vint-i-tres mil i galetes us van fotre; l'encarregat et fotia bronca, com si fos culpa teva allò de les galetes i els bitllets, quin imbècil també. Segur, pensaves, que de petit veia com la seva mare cagava.

Però el teu cosí d'onze anys mai serà encarregat de súper, no és tan imbècil. Diguéssim que n'hi ha que miren com sa mare caga per imbecilitat i d'altres, com el teu cosí, que ningú pot saber-ne exactament la raó. La ventatge és que amb el llavi partit l'altre caixer es va portar molt bé amb tu. Potser follaràs darrera les caixes de galetes del magatzem. I un dia el teu cosí d'onze anys vindrà a comprar, agafarà un paquet de les seves galetes preferides i no sabrà què és el líquid blanquinós que hi ha enganxat.

passi la pàgina

© 1999 Dídac P. Lagarriga


Aquesta obra no pot ser arxivada ni distribuïda sense el permís explícit de l´autor. Us preguem llegiu les condicions d'utilització

navegació:                                             barcelona review #13     juny - agost 1999  
-carles hac mor
-ester xargay
-eduard escoffet
-josep lluís seguí
-dídac p. lagarriga
-tomàs arías soler
-cave canis
-crítica
-crítiques breus (en anglès sobre llibres de publicació recent)
-números anteriors
-enllaços (Links)

www.BarcelonaReview.com   anglès | castellà | pàgina de l'editor | e-m@il